Skriftlig eksamen i Spansk A på HHX

Dette er vores vejledning til den digitale form for skriftlig eksamen i Spansk A på HHX. I vejledningen giver vi dig et godt overblik over, hvordan eksamen er skruet sammen, hvilke opgaver, du skal løse, og hvordan du griber eksamen an både før og under prøven.

Delprøve 1

Eksamen starter med delprøve 1, som er uden hjælpemidler. Her bliver du altså testet i, hvordan dit spanske er, når du ikke må bruge en ordbog eller slå op i en grammatik. Du skal besvare 14 mindre opgaver, som tester tekstsforståelse, grammatik, ordforråd - og ikke mindst, hvor god du er til at udtrykke dig på spansk skriftligt. De fleste af spørgsmålene relaterer sig til en gloseret tekst på spansk eller tager udgangspunkt i billedmateriale. Denne del af eksamen varer 1 time.

Delprøve 2

Delprøve 2 er inddelt i to opgaver.

Opgave 1 går ud på, at du skal skrive en tekst på ca. 200 ord på spansk ud fra det tekstmateriale og den opgaveformulering, som du får udleveret. Du skal enten skrive en artikel, et læserbrev, en dagbog eller et brev. Læserbreve og dagbøger kan også tage form som dagbogsindlæg. Tekstmaterialet består af teksten fra delprøve 1, samt 3-4 andre tekster der både kan bestå af billeder, videoklip og almindelig tekst. Derudover er der nogle specifikke ord, som opgaveformuleringen vil bede dig om at inddrage.

Opgave 2 går ud på, at du skal skrive en kort erhvervsorienteret meddelelse på ca. 50 ord. Til denne delprøve må du gerne bruge hjælpemidler (se her hvilke du må bruge), og du har 3 timer til at besvare den.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Skriftlig eksamen i Spansk A på HHX

[1]
Bedømmelser
  • 18-04-2022
    Givet af HHX-elev på 3. år