Gode råd til eksamen

Mød op i god tid

Det er meget vigtigt, at du møder op i god tid, når du skal til eksamen. Hvis du kommer for sent, kan du risikere, at du slet ikke får lov til at gå op (og selv hvis du får lov alligevel, har du nu spildt kostbar tid!)

Sørg for at sætte dig grundigt ind i, præcis hvor og hvornår du skal møde. Til de fleste skriftlige eksamener er der faktisk krav fra skolen om, at man møder lidt tid før selve eksamen begynder (fx senest 8.45, hvis eksamen begynder kl. 09.00). Det skyldes, at der også altid går lidt tid med at folk skal finde deres pladser og gøre deres ting klar. Spørg din lærer, hvis du er i tvivl om, hvornår I helt specifikt skal møde op.

Følg reglerne

Det er vigtigt, at du er klar over, hvilke regler der gælder under den skriftlige eksamen. 

Kommunikation

Det kan være fristende at udveksle en kort bemærkning med sidemanden under eksamen, men her skal du huske, at al kommunikation med andre er strengt forbudt. Selv en helt uskyldig, kort samtale kan i værste fald føre til, at I begge bliver bortvist fra prøven. Lad være med at tage chancer - og husk at der er masser af tid til at diskutere de enkelte opgaver med dine holdkammerater, når eks...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind