Guide til skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX

I denne guide kan du få et overblik over skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX. Her kan du finde en detaljeret gennemgang af denne prøveform. Du får også gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt, samt hvad du skal være særlig opmærksom på under selve eksamen. 

Eksamen i Engelsk A på HHX er en digital prøve, som består af fire sprogopgaver og en længere tekstopgave, som alle besvares med hjælpemidler. Den ene tekstopgave er altid et analytical essay, men den anden opgave kan være enten et essay eller et manuskript til en tale. 

Uddrag

Nedenfor kan du se et kort uddrag fra vores eksamensguide:

Opgave 4 - Skriv en e-mail

I Opgave 4 bliver du bedt om at skrive en e-mail på engelsk. Du får typisk en kort instruktion, som informerer dig om hvem du skriver til, hvad konteksten er og hvilke pointer, som skal inddrages i din mail. Derudover får du også et antal ord og vendinger, som skal indgå i teksten (og du bliver samtidig bedt om at fremhæve dem med fx fed eller farvet skrift).

Det er forbudt at ændre i disse ord og vendinger (udover stort begyndelsesbogstav, om nødvendigt), så du må altså ikke bøje dem eller lave om på ordklassen. Du er derfor nødt til at tilpasse din tekst, så ordene kan passe naturligt ind i sammenhængen. Heldigvis er ordene normalt udvalgt, så de passer rigtig godt sammen med den kontekst for e-mailen, som instruktionerne giver dig.

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Guide til skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.