Assignment 4A - Poverty in the UK

Her kan du få et par korte hints til at skrive manuscript for speech om emnet poverty in the UK ud fra de fem kilder i eksamenssættet. Hvis du har brug for mere detaljeret hjælp, kan du læse vores fulde study guide til emnet.…

...

...

Hint om synspunkter

Hvis man ser på de fem kilder, kan man helt overordnet sige, at de præsenterer to forskellige perspektiver på debatten om fattigdom i Storbritannien. 

På den ene side har vi et synspunkt om, at fattigdom er et stort (og stigende) problem, som det er regeringens job at håndtere ved fx at give mere økonomisk hjælp til samfundets svageste. 

På den anden side har vi et synspunkt om, at situationen faktisk er i forbedring, og at den primære vej til at afhjælpe fattigdom er flere jobs og flere folk i arbejde, fremfor mere direkte hjælp fra regeringens side.

De to synspunkter er i virkeligheden dem, som man traditionelt forbinder med henholdsvis venstrefløjen og højrefløjen i politik. Derfor ser man også den mest direkte konfrontation i den kilde, hvor oppositionsleder Jeremy Corbyn fra venstrefløjen udfordrer daværende premierminister Theresa May fra…

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind