SOP om Carlsberg i Indien i Afsætning A og IØ

  • HHX 3. år
  • SRP (International Økonomi B, Afsætning A, SOP)
  • 7
  • 21
  • 5074
  • PDF

SOP om Carlsberg i Indien i Afsætning A og IØ

SOP om Carlsberg i Indien, og deres mulighed for at trænge ind på det indiske marked - jeg skrev SOP'et i Afsætning A og International Økonomi A, og i opgaven undersøger jeg bl.a. Carlsbergs nuværende indiske position, samt analyserer det indiske marked, med det formål at give råd til en fremtidig strategi for Carlsberg at nå ind på det indiske marked.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Abstract 3
Indledning 4
Kort redegørelse for Carlsbergs strategiske platform med fokus på deres nuværende markedsposition i Indien. 5
Carlsberg a/s 5
Den strategiske platform 5
SWOT-analyse 6
Analyse af det indiske marked overfor Carlsberg Export. Der skal lægges særlig vægt på analyser af potentielle målgrupper, konkurrencesituationen og kulturforskellene mellem danmark og indien. 8
Carlsberg Export 8
Valg af potentielle målgrupper til Carlsberg Export 9
Kulturforskellene mellem danmark og Indien 11
Konkurrencesituationen på det indiske ølmarked 13
Carlsberg Exports fremtid 14
Mit forslag til Carlsbergs fremtidige vækststrategier, marketingsmix og branding på det indiske marked. 14
Carlsbergs syn på fremtiden 14
Fremtidige vækststrategier 15
Marketingmix 17
Branding 18
Konklusion 19
Bilag 1 21
Bilag 2 22
Bilag 3 23
Bilag 4 24
Bilag 5 25
Bilag 6 26
Bilag 7 27

Uddrag

Indledning:

Jeg har af interessemæssige årsager valgt at skrive mit studieretningsprojekt i afsætningsøkonomi og engelsk. Kombinationen af disse to fag åbner en dør til mange spændende områder, som interesser mig rigtig meget. Jeg har med kombinationen af de to fag valgt at skrive om Carlsberg i Indien.

Da jeg synes, at Indien er et spændende land, og da mange virksomheder flytter til Asien pga. outsourcing, tænkte jeg det ville være et relevant emne at skrive om. Derefter valgte jeg Carlsberg, da det er en dansk opstartet virksomhed, som nu er et internationalt firma.

Jeg har som nævnt , valgt at beskæftige mig med emnet Carlsberg i Indien. Jeg har derfor fået en opgaveformulering, der går ud på, at jeg skal redegøre for Carlsbergs strategiske platform med fokus på det nuværende indiske marked.

Jeg skal derefter analysere hvordan, med særlig vægt på potentielle målgrupper, konkurrencesituation og kulturforskellene mellem Danmark og Indien, kan lancere et nyt produkt på det indiske ølmarked. Til sidst skal jeg give et forslag til Carlsbergs fremtidige vækststrategier, marketingsmix og branding.

Jeg vil starte med at kort at beskrive hvem Carlsberg er og hvordan de ligger på det indiske marked. Jeg vil herefter analysere Carlsberg Export som produkt.

Her laver jeg en segmentering af potentielle målgrupper og forklarer om Carlsbergs konkurrenter og kulturforskelle mellem Danmark og Indien, og hvordan de to lande har vidt forskellige ølkulturer. Dernæst vil jeg komme med nogle forslag til hvad Carlsberg skal gøre i fremtiden, med fokus på vækststrategier og marketingsmix... Køb adgang for at læse mere

SOP om Carlsberg i Indien i Afsætning A og IØ

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.