Sofie Lindes tale ved Zulu Comedy Galla 2020

I denne analysehjælp hjælper vi dig med at analysere og fortolke Sofie Lindes tale ved Zulu Comedy Galla 2020. Talen blev optaget live 26. august 2020 og senere udsendt på TV2.

Vi er i øjeblikket ved at lave analysehjælpen. Indtil videre kan du høre vores podcast, som hjælper dig godt i gang med at forstå talen. Vi tilføjer de resterende sider i analysehjælpen, så snart de er færdige.

Du kan læse hele talen på Danske taler.

Uddrag 

Her kan du læse et uddrag fra vores podcast:

...her går hun over i noget humor, fordi klimakompensation har jo intet at gøre med seksuelle krænkelser. Men på en eller anden måde, så har han fået synsforladelse, Ålen, så var han et godt menneske, og så behøver vi ikke snakke mere om det lidt grimme, der ligger. ”Vi vil helst ikke have dårlig stemning”, siger hun, før hun begynder at tale om det. Men man kan se på publikum, at det skaber faktisk lidt dårlig stemning. 

Hun prikker til nogle følelser, der i alle i publikum og måske også alle, der sidder ude foran skærmen, at man ved godt, at den er gal. Og så sætter hun så trumf på i talens trejde del, hvor hun taler om sine egne erfaringer i mediebranchen. 

[…] 

De stiller sig også op og klapper, hvad man normalt ikke gør af værten. Det gør man måske af nogle af de optrædende, men værten er bare sådan en lille let ret blandt de andre. Jeg tror også, det er en markering af en støtte til det, hun siger. Der er stående bifald. 

[…] 

Man kan sige, at hensigten lægger sig i forlængelse af mange af de andre ting, der er kommet frem i forlængelse af #metoo-debatten. At fremhæve nogle grundlæggende problemer – ikke bare i medieverdenen som hun har erfaringer med – men også mere bredt i samfundet. Der er dels det med økonomisk ligestilling, og så er der dels det med chikane og overgreb.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Sofie Lindes tale ved Zulu Comedy Galla 2020

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.