Los extranjeros somos un aporte, no nos discriminen

Her kan du se vores opgavehjælp til eksamenssættet til den digitale eksamen i Spansk A på HHX fra 19. august 2020. Sættet handler om klimaaktivisme i Spanien og har titlen "Los extranjeros somos un aporte, no nos discriminen".

I opgavehjælpen viser vi dig både de rigtige svar til delprøve 1 og forklarer vores valg. Vi foreslår også hvordan du kan tilgå de enkelte opgaver. Til delprøve 2 viser vi dig eksempelbesvarelser til både opgave 1 og opgave 2. Vi hjælper dig også med at læse og forstå sættets fire tekster.

Læs også vores vejledning til den skriftlige eksamen i Spansk A på HHX.

Uddrag

Her kan du se et kort uddrag fra en af vores eksempelbesvarelser i opgavehjælpen:

Besvarelse 1 – Tekst A fra delprøve 1 + Tekst B

Her har vi lavet et eksempel på en besvarelse af opgave 1, hvor vi har inddraget teksten fra delprøve 1, og brugt den som baggrund for at fortælle om Eliana og den diskrimination, hun har oplevet. Derudover har vi inddraget Tekst B, og fortalt om Colombianske immigranter i Chile generelt. Vi har valgt kun at inddrage én tekst ud over den obligatoriske Tekst A fra delprøve 1, for at du kan se et eksempel på en besvarelse, hvor vi har koncentreret os om mindre tekstmateriale.

Los desafíos y el éxito de los colombianos en Chile 
Alma Álvarez, 19 de agosto de 2020

En un lugar que se ha convertido en un fragmento de Colombia existen miles de colombianos en busca del "sueño chileno". La ciudad se llama Antofagasta y es la ciudad más importante del cobre en Chile, y algunos de los inmigrantes también han pasado a la clase media de ese lugar (Tekst B). Uno de ellos se llama Jorge Hurtado [...]

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Los extranjeros somos un aporte, no nos discriminen

[1]
Bedømmelser
  • 19-05-2021
    Givet af HHX-elev på 3. år