Bestemmelse af askorbinsyre i grapejuice
- STX 2.g
- Kemi B
- 10
- 6
- 623
Rapport: Bestemmelse af askorbinsyre i grapejuice
Opgaven her er en rapport fra et forsøg i Kemi B med bestemmelse af askorbinsyre i grapejuice ved hjælp af titrering med I2.
Lærers kommentar
Udmærket rapport, men husk også lige at bestemme afvigelsen mellem dine to måleværdier.
Indhold
Formål
teori
materialer
kemikalier
fremgangs-metode
behandling af resultater
beregninger
afvigelser
konklusion
Uddrag
C-vitamin er et andet navn for askorbinsyre. Alle frugter indeholder en sammensætning af forskellige syrer (askorbinsyre, citronsyre, osv.). Derfor er det nødvendigt at vi anvender en redoxreaktion mellem I2 og askorbinsyre (C vitamin) koncentrationen i grapefrugt juice kan bestemmes ved titrering med en opløsning af Diiod, I2... Køb adgang for at læse mere Allerede medlem? Log ind