SOP om Björn Borg | Afsætning A og Dansk A

  • HHX 3. år
  • SRP (Dansk A, Afsætning A, SOP)
  • 10
  • 28
  • 5995
  • PDF

SOP om Björn Borg | Afsætning A og Dansk A

SOP om Björn Borg, og deres positionering, segmentering og promotion, skrevet i fagene Afsætning A og Dansk A. I opgaven giver jeg en omfattende virksomhedsbeskrivelse, samt en analyse af deres forcer og svagheder, samt en vurdering af brandets fremtid i forhold til ændring af produktefterspørgsel af deres produkttype.

Opgaveformulering

Redegør for brandet Björn Borgs markedsposition i Danmark.
Analyser Björn Borgs segmentering og hvordan de bruger handlingsparameteret promotion.
Analyser to reklamer fra Björn Borg med fokus på konkrete virkemidler, bestemmelse af målgruppe samt medievalg.
Vurder om Björn Borg i dag benytter handlingsparameteret promotion optimalt og vurder Björn Borgs produktmæssige fremtidssikring.

Lærers kommentar

At afsætningsdelen var rigtig god, og at det var en flot og dybdegående opgave, men at jeg manglede lidt mere koncentration i danskdelen.

Elevens kommentar

Jeg ville have AIDA modellen til brug under min analyse, men der var desværre ikke plads, da jeg skrev den.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Abstract 2
Indledning 4
Virksomhedsbeskrivelse 4
Redegørelse af brandet Bjørn Borgs markedsposition i Danmark 5
Analyse af Bjørn Borgs segmentering, og deres brug af handlingsparameteren promotion 11
Reklameanalyse 14
Vurdering med udgangspunkt i analysen om Bjørn Borg i dag benytter handlingsparameteret promotion optimalt 17
Min vurdering af brandets produktmæssige fremtidssikring, den dag moden skifter 19
Konklusion 19
Litteraturliste 21

Uddrag

Indledning:
Jeg vil her i opgaven redegøre, for brandet Bjørn Borgs markedsposition i Danmark. Så vil jeg foretage analysere Bjørn Borgs segmentering og hvordan de bruger handlingsparameteret promotion.
Så vil jeg analysere to reklamer fra Bjørn borg, hvor jeg vil have fokus på konkrete virkemidler, bestemmelse af målgruppe samt medievalg. Så vil jeg vurdere om Bjørn Borg i dag benytter Handlingsparameteret promotion optimalt.
Til sidst vil jeg vurdere Bjørn Borgs produktmæssige fremtidssikring, den dag moden skifter, samt slutte af med en samlet konklusion.
_________

Björn Borg var en kendt svensk tennisspiller. Han blev født d. 6/6 -1956 lige uden for den svenske hovedstad Stockholm i en by der hedder Södertälje, hvor han også er opvokset. Hans fulde navn er Björn Rune Borg. Björn Borg startede sin tennis karrierer i en alder af 9 år, som kun 15 årig debuterede han på et Davis cup hold, det gjorde ham til den yngste debutant nogensinde. Året efter, var han skyld i at Sverige vandt denne Davis cup, det satte for alvor gang i den store karriere. Hans lange svensker hår, var noget man kunne kende ham på. I en alder af 26 år, valgte han at trække sig tilbage fra tennisverdenen, da han ikke brændte for denne sport længere, han kunne pensionere sig med en masse fine resultater, bl.a. vinde grand slam titlen i ......
________

Analyse af reklame 1
I reklamen, reklameres der for Bjørn Borgs undertøj. Billedet er fra en af Bjørn Borg reklame kampagner fra efterårs og vinter kollektionen 2007-2008. Bjørn Borg er reklamens afsender.
På billedet mod højre ser man to personer, en kvinde og en mand, kun iført undertøj. De står bag en slags port, med begge hænder plantet på porten, med manden længst til højre. Øverst til venstre er der en slange, der har retning mod disse to personer, der ..... Køb adgang for at læse mere

SOP om Björn Borg | Afsætning A og Dansk A

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.

Materialer relateret til SOP om Björn Borg | Afsætning A og Dansk A.