STX A (analog)

Her kan du læse om den analoge skriftlig eksamen på STX A. Hvis du skal til den digitale prøve, kan du i stedet læse om din eksamen he…

...

...


Delprøve 1

Delprøve 1 har en fast struktur til den analoge STX A-eksamen og du har derfor rigtig gode muligheder for at forberede dig på denne del af opgaven.

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at meget af Delprøve 1 faktisk skal besvares på dansk. På STX bliver du nemlig ikke bare testet i dine evner til at bruge de grammatiske regler - du skal også kunne forklare dem med de korrekte fagbegreber. Ofte er det den danske forklaring, som reelt er den sværeste del af opgaverne.

Opgave A - Fejlsætninger

I denne opgave bliver du præsenteret for et antal engelske sætninger, som hver indeholder én grammatisk fejl. For hver sætning skal du udføre to opgaver - du skal skrive hele den korrekte sætning (det er ikke nok bare at strege fejlen over!) og du skal forklare fejlen på dansk. Begge opgaver skal besvares, hvis du vil have fuld point for den enkelte sætning.

NB: Hvis du godt kan rette fejlen, men ikke kan forklare den, skal du selvfølgelig bare skrive den rettede sætning på alligevel. Så får du halv point for opgaven i stedet f…

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind