Jensen's Bøfhus: Segmentering og målgrupper
- HHX 2. år
- Afsætning A
- 10
- 12
- 2246
Jensen's Bøfhus: Segmentering og målgrupper
Opgaven indeholder segmenteringsgrupperne for Jensens Bøfhus og meget andet!
1. Gør kort rede for udviklingen og størrelsen af det danske restaurantmarked
2. Analysér, hvilke omverdensforhold der især påvirker efterspørgslens efter restaurantbesøg
3. Segmenter markedet for restaurantbesøg på det danske marked
4. Beskriv målgruppen for Jensens Bøfhus, herunder vurder målgruppen(s) attraktivitet
5. Udarbejd et positioneringskort der viser de forskellige restauranter i Ringsted positionering
6. Vurder hvilken målgruppestrategi Jensens Bøfhus bør følge
Uddrag
Jensens Bøfhus ligger uden tvivl inde under gruppe 1, restauranter, efter som det er et spisested, hvor man kommer ind og bestiller god mad, sidder i et godt og hyggeligt miljø og bliver betjent af professionelt personale.
Som der fremgår i bilag 4, var der 4.351 restauranter i 2011. Tallet har været stigende fra 2002-2009, og er derefter faldet lidt ind til 2011. Det betyder derfor, at restauranter fylder 32 % af markedet på restauranterhvervet... Køb adgang for at læse mere Allerede medlem? Log ind