Spansk A mundtlig eksamen på STX

Her finder du Studienets vejledning til mundtlig eksamen i Spansk A på STX. Med denne vejledning hjælper vi dig til at blive klar til at gå til eksamen. Vi vejleder dig i, hvordan du forbereder dig til eksamen, giver dig tips til, hvordan du bedst bruger din forberedelsestid og hjælp til, hvordan du håndterer selve eksamenssituationen. 

Den mundtlige eksamen i Spansk A består af to dele:

1. En 24-timers delprøve i tekstforståelse
2. En 30-minutters delprøve i billedbeskrivelse og tekstforståelse

Selve eksaminationen varer i alt ca. 22 minutter, da der også er sat tid af til trækning af spørgsmål, votering og gang til forberedelseslokalet og tilbage. 

24-timers delprøven

Den delprøve, som du har 24 timer til at forberede, går ud på, at du skal lave en præsentation af nogle tekster. Disse tekster vil være ukendte for dig, men de vil relatere sig til et af emnerne fra pensum. Derfor kaldes de paralleltekster. Tekstmaterialet svarer til ca. 4 normalsider (5400 tegn). Det vil altid stå skrevet, hvilket emne teksten hører under. På den måde ved du, hvilket emne fra pensum du skal relatere det til, og dermed hvilke tekster du skal henvise til fra det læste pensum. For eksempel kunne der stå: “Tema: Inmigración”.

Delprøven i billedbeskrivelse og tekstforståelse

Spørgsmålet til delprøven i billedbeskrivelse og tekstforståelse trækker du på selve eksaminationsdagen, og du har 30 min. til at forberede dig. Du trækker både et ukendt billede, som du skal forberede en billedbeskrivelse af, og en ukendt tekst på ca. 1 normalside (1350 tegn), som du skal referere kort på dansk. 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Spansk A mundtlig eksamen på STX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.