Crazy Daisy - Porters 5 Forces
- HHX 3. år
- Afsætning A
- 12
- 4
- 1188
Crazy Daisy - Porters 5 Forces
Denne opgave indeholder en mindre analyse(Porters 5 Forces) af Crazy Daisy.
Indhold
- Konkurrencesituationen i branchen
- Kundernes forhandlingsstyrke
- Leverandørernes forhandlingsmagt
- Substituerende produkter
- Adgangsbarrierer
Uddrag
I forbindelse med den strategiske planlægning over Crazy Daisy er Porters 5 forces en rigtig god model at anvende. Modellen tager, som navnet antyder, fem kræfter i betragtning, som hver især har indflydelse på konkurrencen. Vi vil anvende modellen, for at skabe overblik over selve konkurrencesituationen i restaurationsbranchen. I denne sammenhæng vil vi være opmærksomme på, at markeder og konkurrencer kan ændre sig fra dag til dag. Vi vil stadig anvende modellen, da vi mener, det er et af de bedste værktøjer til at få indsigt i, hvordan en branche fungerer og hvilke faktorer, der gør sig gældende i udformningen af konkurrencen.
Konkurrencesituationen i branchen:
Det centrale element i Porter 5 forces er konkurrencesituationen i branchen og den interne kamp om markedsandele. I restaurationsbranchen har det stor betydning om virksomhedens innovationsevne er tilstrækkelig stor, for i sidste ende at skabe værdi overfor kunderne. Crazy Daisy holder blandt andet fester for både gymnasier og handelsskoler, hvilket giver dem... Køb adgang for at læse mere Allerede medlem? Log ind