Camp-let ApS

 • HHX 2. år
 • Afsætning B
 • 10
 • 7
 • 1809
 • PDF

Camp-let ApS

Besvarelse til opgavesæt om virksomheden Camp-let ApS

Indhold

Opgave 11.5
1. Foretag en værdikædeanalyse af Camp-let ApS.
2. Hvilke vækststrategier har Camp-let ApS anvendt fra etableringen og frem til i dag?
3. Hvilken konkurrencestrategi mener du, at Camp-let ApS fører?
4. Foretag en kritisk vurdering af Camp-let ApS' eksportberedskab. Ved mangel på facts kan du anvende dine egne forudsætninger.
5. Hvilke eksportmotiver må formodes at ligge til grund for Camp-let ApS' start as eksport i sin tid?
6. Med udgangspunkt i de eksportmarkeder, Camp-let ApS pt. Er på – se www.camplet.com – bedes du redegøre for, hvilken metode til valg af eksportmarkeder, virksomheden benytter sig af.
7. Opstil en oversigt over de informationer, du vil anbefale at indsamle om de tre markeder, for at der kan træffes et valg af marked.
8. Foretag en indsamling af de oplysninger fra spørgsmål 7, som du kan finde via internettet, skolens bibliotek samt andre tilgængelige, sekundære kilder.
9. Mht. de informationer, der skal indsamles vha. field-research, bedes du fremsætte forslag til metoder til indsamling af disse informationer.
10. Med udgangspunkt i ovennævnte bedes du fremsætte din anbefaling til, hvilket af de 3 markeder, du vil anbefale Camp-let ApS at træde ind på.

Uddrag

Støtteaktiviteter:

Virksomhedens infrastruktur: I opgaven er der ikke beskrevet noget om Camp-let ApS' organisationsstruktur, ledelse, planlægning, økonomisk styring og finansiering. Derfor antager jeg at det ikke er i denne aktivitet de har deres styrke.

Menneskelige ressourcer: Camp-let ApS' motiverede medarbejdere og veluddannet personale er med til at skabe det gode salg og markedsføring og den effektive produktion. Derfor antager jeg, at denne aktivitet er en styrke hos dem.

Teknologi: Som beskrevet i oplægget, har Camp-let ApS meget godt styr på deres produktion. Både omkostningsmæssigt og designmæssigt. Derfor formoder jeg, at deres produktionsudstyr og produktionsprocesser fungerer meget optimalt.

Indkøb:
Det er under denne støtteaktivitet Camp-let ApS beslutter hvem der skal være deres leverandører samt ordreafgivelse af alt der skal indkøbes til virksomheden... Køb adgang for at læse mere

Camp-let ApS

[5]
Bedømmelser
 • 15-02-2011
  Opgave er fint nok men ikke den opgave, jeg søger:S
 • 07-03-2016
  goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood
 • 05-10-2011
  Givet af HHX-elev på 2. år
  Det er en rigtig god opgave.
 • 16-02-2011
  rigtig god opgave med en fin besvarelse