Udleveret materiale

I dette kapitel præsenterer vi dig for et eksempel på, hvilket materiale du kan få udleveret til eksamen. Vi har forsøgt at gøre det så realistisk som muligt, hvilket betyder, at mængden af det materiale vi præsenterer dig for, svarer til, hvad du kan få udleveret til en eksamen i samfundsfag.

Til en samfundsfagseksamen vil du få udleveret en eksamensopgave, der består af to ting; en overskrift og et bilagsmateriale. Overskriften er det emne du har trukket og svarer til et forløb du har haft i undervisningen. Du kender altså alle emnerne i forvejen om end du ikke ved, hvilket emne du trækker til din eksamen. Bilagsmaterialet er derimod ukendt, men materialet omhandler dit emne. Til eksamen trækker du altså et kendt emne og et ukendt bilagsmateriale, der skal hjælpe dig med at belyse emnet. I dette eksempel er overskriften ”Ulighed i Danmark” og der er syv forskellige bilag, som skal hjælpe os med at belyse ”Ulighed i Danmark”.

I de følgende kapitler vil vi vejlede dig i, hvordan du griber bilagsmaterialet an og hvordan man kan skrive en synopsis på baggrund af det. Vi anbefaler, at du læser bilagsmaterialet før du går videre. På den måde kan du bedre følge med og få en forståelse for de val...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind