Redegørelse

Nu hvor vi har udvalgt vores problemformulering og problemstillinger, så skal vi i gang med at skrive selve synopsen. Der er forskellige måder at gribe det an på. Nogle vælger at skrive stikord og punktform fra start, mens andre skriver alt ned de vil sige til hver problemstilling og bagefter koger det ned. Du skal gøre det, der virker bedst for dig. I det her kapitel præsenterer vi dig for vores måde at gøre det på. 

Hver overskrift i kapitlet svarer til et punkt vi har med i vores synopsis. Under hver overskrift vil vi forklare, hvorfor vi har valgt at have punktet med i vores synopsis. Vi vil også forklare, hvad vi ville sige til eksamen ved dette punkt. Hvert punkt i vores synopsis har underpunkter, som vi forklarer og begrunder under hver overskrift. Du kan se vores synopsis i sidste kapitel af webbogen, hvis du er tvivl om, hvad vi mener med punkter og underpunkter.

Problemstillingen vi skal forholde os til i dette kapitel er: Redegør for hvilke forståelser af ulighed, der kommer til udtryk i bilagene.

Eftersom problemstillingen er på det redegørende niveau, som er det laveste taksonomiske niveau, så er det en god idé at holde besvarelsen forholdsvis kort. 

Lad os komme i gang!

Indkomstulighed (alle bilag)

Vi har valgt at redegøre for indkomstulighed, fordi indkomstulighed bliver nævnt i samtlige bilag.

Underpunkt: Def af gini: Forholdet ml. hypotetisk ligeligt fordelt indko...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind