Få hjælp til din uddannelse

Som studerende på STX, HHX, HF eller HTX skal du i løbet af uddannelsen aflevere rigtig mange opgaver, arbejde for gode årskarakterer og ikke mindst klare dig godt til eksamen! Alt det finder du hjælp til på Studienet. 

Studienet er stedet, hvor du finder eksempler, vejledninger og analysemodeller til at skrive bedre opgaver. Vi guider dig i at skrive dine store tværfaglige opgaver  - og med Studienets eksamensvejledninger får du den bedste hjælp til at forberede dig og komme igennem eksamen til en god karakter.

Vælg din uddannelse herunder og få overblik over, hvad du skal igennem på din uddannelse og hvordan Studienet hjælper dig på STX, HHX, HF eller HTX på alle klassetrin.

Se også: Gymnasial Supplering (GS)

Sådan hjælper Studienet

Studienets hjælp er produceret af vores lærere, som har fokus på at hjælpe dig med at skrive bedre opgaver og blive klar til eksamen. Vores hjælp er opbygget sådan, at du får hjælp til den opgave du sidder med, samtidig med at du får rigtigt godt styr på opgavetypen, og på den måde er bedre rustet næste gang, du skal lave den samme type opgave. 

I Studienets opgavehjælp gennemgår vi trin for trin, hvordan du kommer i gang, opbygger og skriver din opgave  - altid med masser af eksempler.

Studienet hjælper dig på flere måder - vi viser dig: 

  • hvordan du skriver en bestemt opgave i et fag, fx en litterær artikel i Dansk eller et essay i Engelsk, med vores vejledninger
  • hvordan du analyserer forskellige typer tekster, som fx noveller, film, billeder og artikler, med vores analysemodeller
  • hvordan du opbygger og formulerer din opgave med vores kvalitetssikrede eksempler
  • hvordan du skriver de store skriftlige opgaver med fx SRP-bogen, DHO-bogen og SSO-bogen
  • hvordan du forbereder dig bedst og mest effektivt til skriftlig og mundtlig eksamen med vores eksamensvejledninger

Læs også