Assignment 5B - Family Matters

Her kan du få et par korte hints til at skrive summary og analytical essay om uddraget fra en biografi om Tiger Woods af Jeff Benedict og Armen Keteyian. Hvis du har brug for mere detaljeret hjælp, kan du læse vores fulde study guide til teksten.…

...

...

Hint om how Tiger Woods' family history is presented

Genremæssigt præsenteres Tiger Woods' familiebaggrund her i form af et uddrag fra biografien Tiger Woods af de to forfattere Jeff Benedict og Armen Keteyian. En biografi (biography) er en bog om en kendt persons liv og er typisk skrevet af andre end personen selv. 

På grund af tekstens fokus på Woods' forældre og bedstefaderen Miles er det tydeligt, at teksten kobler Woods' store succes som international golfstjerne med hans familiebaggrund. Det bliver dog hurtigt klart, at teksten ikke maler et rosenrødt billede af Woods' barndom og vej til stjernene. For at vise det kan du fx dykke ned i de passager, hvor faderen nægter lille Tiger at spille fodbold (og dermed socialisere med andre børn på sin egen alder), eller hvor vi hører om faderens egen, forfejlede sportskarriere. 

Du kan med fordel flette dit overordnede fokus om…

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind