Større Skriftlig Opgave | SSO Musik

Skal du skrive SSO i Musik? Så kan du her se eksempler på SSO opgaver, hvor Musik indgår. Få inspiration til hvordan du strukturerer din Større Skriftlige Opgave, og hvad du kan komme ind på, når du skriver i Musik til din SSO.

Emner til SSO i Musik

Da SSO er den største opgave, du kommer til skrive på HF, synes mange studerende, at SSO er svært at overskue. Derfor kan det være en kæmpe hjælp at se, hvordan tidligere studerende har løst opgaven med at skrive SSO i Musik. På denne side finder du gode eksempler på Større Skriftlige Opgaver, som du kan bruge som inspiration til, hvordan du kan opbygge din egen SSO i Musik.

Hvis du søger inspiration til, hvad din SSO i Musik kan handle om, finder du her på Studienet opgaver om både:

  • Vivaldi og Barokken
  • Slash og hans musik
  • Rockens historie
  • Queens musikalske univers

Der er altså hjælp at hente inden for flere genrer og emner!

Musikteori i SSO

Hvis du i forbindelse med din SSO i Musik kunne bruge hjælp til at få bedre styr på dele af musikteorien, du skal bruge i opgaven, er der også hjælp at hente her på Studienet.

Vi har nemlig skrevet en stor webbog kaldet Nodelære, der indeholder grundige og letlæste beskrivelser af al den basale musikteori, der er forudsætningen for at kunne skrive en god Større Skriftlig Opgave i Musik.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din SSO helt generelt skal indeholde, vil du også kunne have gavn af at læse vores store guide, SSO Bogen.

Få hjælp til at komme godt igennem SSO i Musik med vejledning og inspiration fra disse sider!