Vejledning

Du skal bruge din vejleder!

Allerede når du har fag og emne på plads, begynder arbejdet med dit SSO. Sammen med din vejleder (eller vejledere i flere fag), skal du nu forsøge at afgrænse dit emne, finde relevante problemstillinger og tage fat på skrivearbejdet.

Vejledningen foregår i form af kortere møder mellem dig og vejlereden. De fleste skoler lægger det første møde ind i dit skema, men helt generelt er det dit eget ansvar at opsøge vejlederen og aftale møder.

Vejlederen skal ud fra jeres vejledningsmøder skyde sig ind på en endelig opgaveformulering til din SSO. Derfor får du størst indflydelse på din opgave, hvis du er meget aktiv i vejledningsprocessen. Du er ved at undersøge et emne, som er helt nyt for dig, derfor vil der helt naturligt være mange spørgsmål og masser af tvivl, som presser sig på. Derfor skal du aldrig være nervøs for at opsøge dine vejledere. Selvom du måske føler, at du ikke har noget at komme med, skal du huske, at vejledningen er til for at hjælpe dig videre.

Hvad er det godt at få vejledning til?

Vejlederen vil sætte nogle krav op undervejs i processen. Vejlederen vil typisk bede dig om at lave en tidsplan, aflevere en foreløbig litteraturliste og komme med konkrete udkast til afsnit i opgaven. Det er vigtigt at du gør, hvad vejlederen spørger om, hvis du vil lave en god opgave. Især skal du benytte dig af muligheden for at aflevere udkast til afsnit i opgaven, for her ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind