SRP emner

Har du brug for inspiration og eksempler på SRP emner, kan du få hjælp her. Det kan være en måde at komme i gang at se, hvilke emner, der tidligere har været valgt til SRP for at få en fornemmelse for, hvad man kan skrive om. Men dernæst er der forskellige måder, du kan gribe arbejdet med dit emnevalg an, og en række steder, hvor du kan finde inspiration til emner.

I SRP-bogen giver vi dig tips til, hvordan du kan finde frem til et godt emne, bl.a. ved hjælp af værktøjer til idéudvikling, og hvor du kan søge inspiration til dit emne.

Se eksempler på SRP emner

En enkel måde at få idéer på er ved at se, hvad andre har skrevet om. Her på Studienet kan du se en masse projekter i de forskellige fagkombinationer. 

Klik her for at se SRP emner på Studienet.

Du kan blive direkte inspireret og tænke, at du vil skrive om det samme, som andre har gjort, eller du kan bruge emnerne som udgangspunkt for en videre idéudvikling. f.eks. kan et projekt om sortes borgerrettighedskamp i USA i 1960’erne give anledning til at undersøge, om der er andre minoritetsgrupper i verden, som kæmper for bedre rettigheder idag.

Er du nysgerrig på et emne, kan du hente opgaven og se et eksempel på, hvordan emnet er behandlet. Selvom du ikke får den helt samme opgaveformulering, kan det give et godt indblik i, hvilken type spørgsmål der skal besvares og hvordan.

Vær opmærksom på, at der er sket en del siden skoleåret 2007/08, hvor der blev skrevet SRP for første gang. Man har fundet ud af at nogle af de typer af opg...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind