Eksempel på SRP

Et eksempel er nogle gange den bedste måde at forstå, hvad en opgave egenlig går ud på. Hvis du stadig synes det er lidt uklart, hvad SRP er, og hvilke forventninger og krav der er til et SRP fra din hånd, kan du få syn for sagen med vores SRP eksempler her.

Her kan du se et SRP inden for forskellige kombinationer af fag. Med eksemplerne kan du helt konkret se, hvordan et godt SRP ser ud.  

Disse eksempler på SRP er eksemplariske opgaver udvalgt af Studienets fagredaktør på området: 

Ikke alle fagkombinationer er udvalgt her, men du kan se flere eksempler på SRP'er til inspiration her.

Bemærk, de øvrige SRP'ere du finder på Studienet, har ikke alle fået 12, og derfor kan der være elementer i opgaverne, som kan forbedres. Generelt set kan opgaverne dog være med til at give dig en idé om, hvordan et SRP skal skrives i netop de to fag, du har valgt.

Sådan kan du bruge et SRP eksempel

Med et SRP eksempel kan du få en god fornemmelse af, hvordan opgaven skal ende med at se ud. Du kan se, hvad de forskellige afsnit kommer ind på, og hvordan de er formuleret. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan bruge fagenes metoder.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SRP-bogen sideløbende, så du er sikker på at få det hele med. Pas på med at kigge for meget i eksemplet, mens du skriver, så du ikke kommer til at skrive det samme i din egen opgave. ...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind