SRO i Spansk

Skal du skrive Studieretningsopgave med Spansk A som det ene fag? Så kan du her finde hjælp og inspiration til, hvordan du kommer i gang med netop din opgave. Her på siden har vi nemlig samlet de bedste opgaver og den bedste hjælp til alle faser af din SRO-skrivning - lige fra valg af emne til litteraturliste.

Få inspiration fra Studienets eksempler på opgaver

Her på siden har vi samlet en lang række eksempler på Studieretningsopgaver, hvor Spansk A er kombineret med et andet fag. For eksempel kan du finde SRO'er i Spansk A kombineret med Engelsk A, Afsætning A eller Musik A. Her er også opgaver om alt fra immigration til økonomisk krise!

Læs Studienets SRO-bog

Når du skal skrive SRO, er det vigtigt, at du strukturerer din skrivning godt, og sørger for at bruge begge fag til at besvare din problemformulering. SRO er nemlig træning til Studieretningsprojektet (SRP), som du skal skrive i 3.g, så SRO er din mulighed for at træne dine opgaveskrivningsevner, inden du skal skrive den helt store opgave.

Hos Studienet anbefaler vi, at du bruger vores vejledning til Studieretningsopgaven, som vi har kaldt 'SRO-bogen'. Her hjælper vi dig med alle faserne af din opgave, og giver dig tips til, hvordan du bedst besvarer den problemformulering, du får stillet. Læs vores vejledning og søg inspiration blandt eksemplerne nedenfor - så er du godt på vej til at skrive SRO i Spansk A!

Læs SRO-bogen her