Opgavehjælp til Spansk A

Skal du eksamen i Spansk A på STX eller HHX? Så finder du uden tvivl hjælp her på siden! Her har vi samlet Studienets opgavehjælp til eksamenssæt for både STX og HHX. Uanset, om du skal bruge hjælp til at skrive en aflevering eller forberede dig til eksamen, finder du her inspiration til at komme i gang. 

Se også vores vejledninger til skriftlig eksamen i Spansk A på STX og Spansk A på HHX!

Få hjælp til begge delprøver
I Studienets opgavehjælp har vi sørget for, at du kan få hjælp til både delprøve 1 og 2. Til delprøve 1 besvarer vi hver enkelt spørgsmål, men vejleder dig også til, hvordan du bedst besvarer lige netop den opgavetype. På den måde kan du blive forberedt på at besvare alle de forskellige opgavetyper, inden du selv skal til eksamen. Til delprøve 2 giver vi dig også eksempler på besvarelser, der inddrager hver deres mængde tekstmateriale, så du kan se eksempler på forskellige besvarelser. Derudover besvarer vi i sættene for HHX den erhvervsorienterede opgave, så du kan se eksemplariske besvarelser heraf. 

Få hjælp til teksterne i eksamenssættet
Ud over at have besvaret begge delprøver i eksamenssættene gennemgår vi også alle de tilhørende tekster for dig. Hermed kan du få hjælp til at forstå tekstmaterialet, og hvordan det relaterer sig til det overordnede emne. I vores gennemgang giver vi dig desuden gloser, og hjælper dig til, hvordan du kan inddrage hver enkelt tekst i den frie skriftlige opgave i delprøve 2.