Valgmulighedsopgaver

Valgmulighedsopgaver tester dig i forskellige ting

Disse opgavetyper tester dig i forskellige ting, men har alle det til fælles, at du på den ene eller den anden vis skal vælge et rigtigt svar ud af en række valgmuligheder. Nogle tester dig i din forståelse af informationer fra teksten, mens andre tester dig i grammatik på spansk. Der vil med stor sandsynlighed være i hvert fald én opgave, der tester dig i grammatik, så derfor er det en god idé at læse op på spansk grammatik generelt, så du er sikker på at være klar til at besvare disse opgavetyper. Her kan du for eksempel bruge Studienets vejledning til Spansk Grammatik som hjælp til din oplæsning.

Du kan også læse vores opgavehjælp til tidligere eksamenssæt, hvis du vil se eksempler på gennemgange af denne opgavetype.

Marker det rigtige svar

Denne type spørgsmål handler om indeholdet i hovedteksten til delprøve 1 (Texto A). Du bliver testet i din forståelse af enkelte sætninger og informationer i teksten. Spørgsmålene kan være udformet på lidt forskellige måder, men ofte vil de være halvdelen af en sætning, som du så skal færdiggøre med en af tre muligheder.  

Hvis du har problemer med at besvare disse spørgsmål, kan det være en god idé at skimme teksten igen. Husk at læse valgmulighederne grundigt igennem, før du besvarer spørgsmålet. Nogle af mulighederne kan nemlig ligne hinanden, men have me...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind