De første 40 minutter af eksamen

De første 40 minutter

Den skriftlige eksamen i Samfundsfag begynder med 40 minutters forberedelse, hvor du får udleveret opgaveformuleringerne, men ikke bilagsmaterialet. De 40 minutter foregår ofte i grupper, hvor I kan diskutere spørgsmålsformuleringerne. Det er din skole, der vælger om I må forberede jer i grupper eller individuelt. 

Det kan være en fordel at arbejde i en gruppe, fordi du kan få flere perspektiver på opgaveformuleringerne. Du har også mulighed for at spørge de andre, hvis der er noget du er i tvivl om. 

Det er en god idé at vælge en gruppe, du har arbejdet sammen med før. Det er en fordel, at I kender hinanden, og ved hvad I hver især har at byde ind med. Når I ved, hvordan I hver især arbejder og tænker, giver det en mere flydende proces og sikrer, at I ikke får meget spildtid.

I det følgende tager vi udgangspunkt i, at du skal forberede dig som en del af en gruppe, men vores råd kan også bruges, hvis du arbejder alene.

Hvad skal I bruge tiden på?

I har kun 40 minutter til forberedelsen, så det er vigtigt, at I bruger tiden effektivt. Vi anbefaler, at I bruger 10 minutter på fællesdelen og 10 minutter på ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind