SRP om hash

Et SRP om hash har fordele og ulemper

Du kan skrive SRP om cannabis (hash), hvor Biologi eller Bioteknologi typisk er det ene fag.

Der er fordele og ulemper ved at skrive SRP om cannabis. Cannabis er det mest udbredte ulovlige rusmiddel i Danmark, og myndighederne holder derfor løbende øje med især unges forbrug af rusmidlet. Der sker desuden en del forskning på området, fordi man endnu ikke ved ret meget om langtidsvirkningerne af cannabis på kroppen. Medicinsk cannabis er desuden et emne, der er meget oppe i tiden pga. en igangværende forsøgsordning. Du kan altså finde mange aktuelle informationer og problemstillinger om emnet cannabis.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan udføre forsøg med cannabis, fordi rusmidlet er ulovligt. Andre måder at arbejde med stoffet på i opgaven kan f.eks. være at analysere nogle forskellige cannabinoiders kemiske opbygning. Du kan også sammenligne opbygningen med kroppens naturlige endocannabinoider og redegøre for, hvordan stofferne hver især binder til receptorer i synapser.

Fagkombinationer i et SRP om hash

Herunder kan du læse om nogle af de mest almindelige fagkombinationer, hvis du vil skrive om cannabis. Fagkombinationerne gør det muligt ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind