Tekster

Tekst A fra delprøve 1 (interview) – Rosalía, la joven cantaora catalana que ha revolucionado el flamenco

Tekst A består af et interview med den catalanske flamencosanger Rosalía, der er 23 år gammel og lige har udgivet sin første plade, der hedder Los Ángeles. Først spørger intervieweren ind til Rosalías karriere, hvor vi blandt andet får at vide, at hun arbejder sammen med guitaristen Raül Refree på en plade, der handler om døden. Sangene er flamencosange, og Rosalía nævner også at netop flamenco er hendes udgangspunkt selvom hun har studeret alle mulige slags musik. Efterfølgende bliver hun spurgt ind til både rejser, hvad der er vigtigt for hende, og hvad der gør hende lykkelig. Hun nævner blandt andet rejser til forskellige kontinenter og at hun er taknemmelig for både sin familie og Raül. Til sidst nævner hun, at hvad der er vigtigt for hende er fred, ikke at have travlt og at have dem hun holder af tæt på.

Temaer

Tekstens overordnede tema er livet som flamencosanger. Derudover kommer interviewet ind på temaer som rejser, værdier og hvad det betyder at være lykkelig.

Tekstens formål

Formålet med teksten er at præsentere flamencosangeren Rosalía, og fortælle om hendes karriere og liv generelt.    

Hvordan du kan inddrage artiklen i delprøve 2

Denne tekst skal du inddrage i opgave 1 i delprøve 2 i dit blogindlæg. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge det som baggrundsinformation om Rosalía. Du kan også fortælle, at du har læst et interview med hende, og hvordan det påvirkede d...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind