Delprøve 2

I delprøve 2 skal du løse to forskellige opgaver. I opgave 1 skal du skrive et blogindlæg, i opgave 2 en erhvervsorierenteret opgave. 

Opgave 1

Til denne opgave i delprøve 2 skal du skrive et blogindlæg på din personlige hjemmeside efter du har været til koncert med Rosalía Vila. Du har derudover læst og hørt mere om hende og hendes karriere i forskellige medier, og hun har gjort et stort indtryk på dig. I dit blogindlæg skriver du både om Rosalías måde at udtrykke sig på musikalsk, men også om andre forskellige måder at udtrykke sig på. Du skal inddrage Tekst A fra delprøve 1, og mindst én af Tekst B eller Tekst C. Vi gennemgår  alle teksterne for dig på næste side, og giver forslag og hjælp til, hvordan du kan inddrage dem i dit eget blogindlæg. Når du skriver et blogindlæg, skal du huske at det kan fungere på samme måde som et dagbogsindlæg, hvor du skriver om dine personlige holdninger og følelser. Du skal altså fortælle din egen holdning til Rosalía og hendes musik, og eventuelt sammenligne med dit eget liv.

Vi har udarbejdet to eksempelbesvarelser til Opgave 1, som viser to måder at løse opgaven på.

Opgave 2

I opgave 2 i delprøve 2 skal du skrive en kort erhvervsorienteret opgave. Her skal du vise, at du kan skrive en kort meddelelse, der overholder kravene til formalia for virksomhedskommunikation på spansk. Meddelelsen skal fylde ca. 50 ord, og det vigtigste er, at budskabet kommer klart og tydeligt igennem. I dette tilfælde skal du skrive som journalist på den spanske avis El País, som ønsker at interviewe Rosalía om hendes nye album. Du skal derfor skrive en mail til hende, hvor du forklarer hvorfor du skriver til hende, og hvor du foreslår hvor og hvornår I kan mødes.

Se vores eksemplariske besvarelse af Opgave 2.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind