Perspektivering

Her får du hjælp til at perspektivere de to reklamefilm fra Arla, Fra en gård nær dig (tekst 3a) og Arla-reklame med Mikkel R. Karlsen (tekst 3b) til reklamefilmen Der er mange sandheder derude (tekst 3c).

Resumé af Der er mange sandheder derude

Der er mange sandheder derude foregår i en skoleklasse og viser begyndelsen af spisefrikvarteret, hvor alle børnene tager deres madpakker frem fra taskerne. En af drengene tager en sandwich frem fra madpakken og virker chokeret over, at han har fået hvidt brød med - og han taler med sidemanden om, at det faktisk er det rene gift. 

En pige på første række rejser sig op og fortæller klassen, at hendes familie er holdt op med at spise frugt, fordi det er det samme som slik, og børnene erklærer deres enighed og klapper af hende. En anden pige annoncerer, at hendes familie er på juicekur. De andre børn er ikke imponerende i første omgang, men da hun uddyber, at det er hele året, klapper de alle begejstret. 

En tredje pige åbner sin madpakke og tager en lille plastflaske med mælk frem. Alle de andre børn kigger forfærdede på hende mens hun skruer låget af og hælder mælken i et glas, og en af drengene spørger, om hun virk...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind