Eksempler og refleksion over emnet

Her giver vi dig ideer, du kan bruge til at reflektere over emnet om de danske public service-kanalers berrettigelse. I dit essay er det et krav, at du både ser på berettigelse og fremtidsmuligheder for danske public service-kanaler.

Du kan finde inspiration til generelle overvejelser om emnet. Desuden får du eksempler på brugbare tekster fra nettet og ideer til, hvordan du kan bruge dem til refleksioner i et essay.

Hvad er public service-kanalers berettigelse og fremtidsmuligheder?

En central del af dit essay går ud på at reflektere over public service-kanalers berrettigelse og fremtidsmuligheder, altså om kanalerne er nødvendige for vores samfund i fremtiden.

Forfatterne af de to artikler er enige om, at public service er en positiv ting, som skaber oplysning og fællesskab for danskerne. Men de er uenige, når det kommer til public service-kanalerne.

Andersen mener, at DR skal udvikles, så det også kan være hovedleverandøren af fremtidens public service. Mylenberg mener derimod, at public service i fremtiden skal bestå af opgaver, som mange forskellige private medier kan byde ind på.  

I ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind