Opgaver om integral­regning

I denne webbog kan du få hjælp til at løse en stor del af de opgaver om integralregning, som typisk indgår i opgavesæt til den skriftlige eksamen i Matematik A på STX, HHX og HTX og Matematik B på HTX.

Webbogen består af en række vejledninger, der hver handler om én type af opgave. I vejledningerne får du hjælp til at genkende og løse de forskellige typer af opgaver. Du får også mindst ét eksempel på en opgave i hver vejledning. Opgaverne er lavet, så de ligner eksamensopgaver, og er løst med metoderne gennemgået i vejledningerne. Vi har brugt CAS-værktøjerne WordMat, Maple™ og TI-Nspire™ i vores løsninger. Hvis du har brug for hjælp til at bruge et CAS-værktøj, så foreslår vi, at du kigger i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple og TI-Nspire.

Vi anbefaler, at du begynder at øve dig på at bruge løsningsmetoderne i god tid inden eksamen, så du kan nå at blive fortrolig med dem. Du kan evt. øve dig ved at løse de opgaver, der er sidst i hver guide.

Du kan finde vores vejledninger til andre emner, fx funktioner, differentialregning eller differentialligninger i Matematik med hjælpemidler.

Opbygning

Kompendium om integralregning

Du kan læse mere om integralregning i kompendiet Integralregning.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgaver om integralregning

[2]
Bedømmelser
  • 25-09-2020
    Givet af 3.g'er på STX
  • 21-09-2020
    Givet af 3.g'er på STX