[0]

Opgave 1-4 | HTX Engelsk A | 29. august 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Opgave 1-4 fra skriftlig eksamen på HTX Engelsk A d. 29. august 2017. 

Den første opgave er en fejlsætningsopgave. Her skal du både rette fejl i sætningerne og forklare dine rettelser. Hver sætning tester dig i en bestemt del af den engelske grammatik, som vores hints kan hjælpe dig med at få styr på.

Den anden opgave er en kreativ skriveopgave, hvor du skal formulere en tekst, som indeholder nogle bestemte ord. Vi giver dig gode råd til valg af emne og hjælper dig med at bruge de enkelte ord korrekt. Vi inkluderer samtidig gloser til ordene.

Den tredje opgave handler om verballed. Her bliver du testet i både din generelle viden om verbernes tid, forskellen på udvidet og simpel tid, samt forskellen på aktive og passive sætninger. Vi giver dig forslag til, hvilke verballed du kan beskrive, samt hints til at udfylde svarskemaet korrekt. 

Den sidste opgave handler om at finde adjektiver og adverbier, og om at omskrive adjektiver til substantiver. Vi hjælper dig igennem begge halvdele af opgaven og giver gode råd til ord, som du kan vælge at beskrive og omskrive. 

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Husk: Øvelse gør mester, så prøv at løse de fire opgaver selv først!

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgave 1-4 | HTX Engelsk A | 29. august 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.