Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 5. december 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Opgave 1-4 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX d. 5. december 2017. 

Den første opgave handler om subjekter og verballed. Her skal du finde alle subjekt og verballed i en række sætninger, og dernæst forklare hvordan de stemmer overens. Under hver sætning giver vi dig nogle hints, der kan pege dig i den rigtige retning.

Den anden opgave handler om forskellen mellem adjektiver og adverbier. Du får en tekst, og skal så finde fire ord af hver ordklasse. Vi har lavet nogle overordnede hints, der kan hjælpe dig til at spotte dem.

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave. For hver sætning skal du finde fejlen, rette den og forklare din rettelse. Vores hints kan hjælpe dig både med at finde fejlen og finde ud af, hvorfor det er forkert.

I den fjerde opgave skal du skrive en e-mail til et firma, som har leveret en utilfredsstillende sending varer. Her har vi lavet en række specifikke hints til opgaven, samt en ordforklaring og liste med nyttige ord og udtryk.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 5. december 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.