Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 25. maj 2018

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Opgave 1-4 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX den 25. maj 2018

Den første opgave tester din viden om engelske kommaregler. I 8 forskellige sætninger skal du forklare, hvorfor der er sat komma. Vi giver dig hints til sætningerne, som hjælper dig på vej til en fornuftig forklaring.

Den anden opgave handler om adverbier (biord). Du får et længere tekstuddrag og skal udvælge 6 adverbier fra teksten. For hvert udvalgt adverbium skal du beskrive, hvilken anden del af sætningen ordet lægger sig til. Vi viser dig eksempler på, hvilke adverbier du kan vælge at beskrive, og giver dig hints til, hvad de lægger sig til.

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave, hvor du får 8 sætninger med en markeret fejl i hver. For hver sætning skal du både rette fejlen og forklare din rettelse. Vores hints kan hjælpe dig med begge dele.

I den fjerde opgave skal du skrive en e-mail til et shippingfirma, som har leveret en sending varer, der er blevet skadet under transporten. Her har vi lavet en række specifikke hints til opgaven, samt en gloseliste med nyttige ord og udtryk. 

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 25. maj 2018

[2]
Bedømmelser
  • 18-10-2020
    Givet af HHX-elev på 3. år
  • 17-09-2020
    Givet af HHX-elev på 3. år