Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 18. august 2017

Her kan du får hjælp til Opgave 1-4 fra den skriftlige eksamen i Engelsk A på HHX fra den 18. august 2017.

Den første opgave handler om forklaring af brugen af ing-form i forskellige sætninger. Den anden opgave er en tilsvarende forklaringsopgave, men har fokus på modalverber. Disse to opgaver er vanskelige, fordi de kræver detaljeret viden om den involverede grammatik. Vi hjælper dig med hints til hver enkelt sætning i de to opgaver og giver dig samtidig links til uddybende forklaringer i vores Engelsk Grammatik, så du bliver godt rustet til at klare opgaverne. 

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave, hvor du både bliver bedt om at rette fejlsætningerne og forklare dine rettelser med grammatisk terminologi. Her får du også gode råd til hver enkelt opgave, samt links til både Engelsk Grammatik og vores særlige guide til fejlsætninger. 

Til sidst bliver du bedt om at skrive en email til en kunde, i rollen som repræsentant for en shippingvirksomhed. Kommunikationssituationen er speciel, fordi du skal forklare, at dit firma har begået en alvorlig fejl, så kundens varer bliver forsinkede. Vi giver vi dig råd og inspiration til at formulere en email til netop denne kontekst, samt en ordliste over nyttige gloser til din tekst.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgave 1-4 | HHX Engelsk A | 18. august 2017

[1]
Bedømmelser
  • 06-05-2018
    Givet af 2.g'er på STX
    Fint nok, teknisk