Resumé og ordforklaringer

Resumé

”Den blomstrende have” handler om Thomas og Erik, der begge lige er fyldt 14 år. Thomas og Erik er bedste venner og tilbringer sommerferien sammen i Thomas’ mormor og morfars sommerhus. Udover de to venner og Thomas’ mormor og morfar er Thomas’ kusine, som hedder Mette også med i sommerhuset. Mette sidder og læser og gætter kryds og tværs det meste af tiden.

Thomas og Erik nyder at tilbringe sommeren sammen. En dag tager de ud til næsset sammen. De slår smut, leger i naturen og bestiger en stor klint. Da de når op på toppen af klinten, fortæller Erik, at han synes, at der er noget underligt med Mette. Thomas er ikke begejstret for sin kusine, og han fortæller derfor Erik, at hun er både grim og underlig.

Da de er kommet tilbage til sommerhuset, skal de spise aftensmad. Thomas gør alt, hvad han kan, for at få Mette til at se dum ud overfor Erik, så Mette bliver flov.

Næste dag tager Erik og Thomas på en lang udflugt. Da de sidder og spiser madpakker, fortæller Erik Thomas, at han har kysset med Mette. Thomas kan næsten ikke tro sine egne ører, og han siger igen en masse grimme ting om Mette.

E...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind