HTX C

På denne side kan du læse vores vejledning til mundtlig eksamen i Samfundsfag C på HTX. Vi klæder dig godt på til eksamen ved at forklare dig, hvordan den foregår og hvordan du bedst forbereder dig.

Hvordan foregår eksamen?

Forberedelsestid: 48 min.

Eksaminationstid: 24 min.

Bilag: 1,5-2 normalsider af 2400 tegn.

Synopsis: Nej.

Mulighed for gruppearbejde: Nej.

På siden Eksamen uden synopsis guider vi dig igennem eksamen i Samfundsfag C.

Vores hjælp til Samfundsfag C eksamen på HTX

I denne vejledning finder du hjælp til

Nedenfor kan du læse et uddrag fra siden Selve eksaminationen, hvor vi giver dig råd om, hvordan du griber din fremlæggelse an.

Der er ikke afsat et bestemt antal minutter til din fremlæggelse, men du skal nok regne med, at du har de første 5-10 minutter. Dem skal du bruge til at fremlægge dine svar på de spørgsmål du har fået udleveret. Det er vigtigt, at du kommer igennem din disposition og får svaret på samtlige spørgsmål. Brug din disposition til at strukturere dit oplæg og til at huske, hvad du skal sige til hvert spørgsmål. Du skal ikke læse op fra din disposition. Du kan med fordel lægge din disposition på bordet, så lærer og censor kan se, at du ikke læser op.

Selvom det kan være fristende at tale hurtigt, så du er sikker på at nå igennem din synopsis, så kan det være en god strategi at forsøge at tale så længe som muligt. På den måde har du kontrol over en større del af din eksamen. Du kan sikre, at du både når igennem din disposition og taler så længe som muligt ved at have mest at sige til dit sidste spørgsmål...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind