Personkarakteristik

De to piger er hinandens modsætninger

I kortfilmen ”Knæler” møder vi to unge piger, som er hinandens modsætninger. Vi kan lave en karakteristik af deres individuelle personligheder, som træder frem, da pigerne skal deles om en lejlighed med et problematisk gennemgangsværelse. 

Molly er sød, men irriterende

Lejlighedens ejer, Molly, har langt, lyst hår og går i moderigtigt, farverigt tøj. Et vigtigt karaktertræk hos hende er, at hun er meget social. Det ser vi ved, at hun tit taler i telefon med sine veninder og flere gange prøver at få en samtale i gang med sin lejer, Helle Pii. Hun arbejder desuden på et plejehjem. Sådan et job kræver, at man er omsorgsfuld og god til mennesker. 

Selvom Molly er både sød og smilende, er hun også irriterende. Hun taler larmende i telefon sent om aftenen (04:18-04:44), og selv te slubrer hun på en støjende måde (10:13-10:18). Hun fylder meget i lejligheden, både lydmæssigt og med sin fysiske tilstedeværelse, når hun går igennem Helle Piis værelse. I begyndelsen er det derfor let at identificere os med Helle Pii og føle, hvor irriterende sådan en bofælle må være.

Helle Pii er stille, men farlig

Lejeren, Helle Pii, har kort, mørkt hår og går i gammeldags tøj i mørke farver. Hendes valg af bog og radioprogram antyder, a...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind