Generelle råd

Her finder du vores generelle råd til skriftlig eksamen i Matematik.

I første del af kapitlet beskriver vi, hvordan du kan forberede dig på delprøve 1 og delprøve 2. Vi kommer også med nogle forslag til CAS-værktøjer, som du kan bruge, når du løser opgaverne i delprøve 2.

Den næste del af kapitlet handler om mindstekravene og mindstekravsopgaver.

Vi har samlet vores råd om selve eksamensdagen på siden I eksamenslokalet. Her kommer vi med gode råd om alt fra mødetidspunkt, disponering af tid, brug af hjælpemidler og regler vedrørende brug af internettet.

Sidst i kapitlet finder du vores pakkeliste, som er en samlet liste over de ting, vi foreslår, at du medbringer til eksamen.

Her får du et uddrag fra siden I eksamenslokalet:

Du må ikke benytte internettet som fagligt hjælpemiddel til eksamen. Der kan dog være nogle enkelte undervisningsmaterialer, som du må bruge nettet til at få adgang til, men kun efter aftale med din lærer.

Hvis din lærer har inddraget I-bøger eller andet digitalt materiale i undervisningen og har skrevet det ind i undervisningsbeskrivelsen, så må du bruge materialet til eksamen. Materialet skal så vidt muligt ligge på din egen computer, dvs. at hvis du kan downloade det eller benytte en offline version, så skal du gøre det. Hvis ikke du kan få adgang til materialet uden at bruge internettet, så...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind