HF C

Her kan du læse om skriftlig eksamen i Matematik C på HF.

Bemærk, at vejledningen er lavet til den eksamensform, der trådte i kraft i 2017. Hvis du begyndte på HF før august 2017, så skal du op til en anden form for skriftlig eksamen, som du kan læse mere om i læreplanen.

Varighed og struktur

Prøven består af to delprøver. Delprøve 1 varer 1 time, mens delprøve 2 varer 2 timer, dvs. at prøven samlet set varer 3 timer.

Når prøven begynder, får du udleveret opgaverne til både delprøve 1 og delprøve 2. Din besvarelse af opgaverne, der hører til delprøve 1, skal afleveres efter 1 time.

Tilladte hjælpemidler

Den første time må du ikke benytte andre hjælpemidler end den centralt udmeldte formelsamling til Matematik C på HF [Klik her for at hente formelsamlingen].

Når den første time er gået, og I alle sammen har afleveret jeres besvarelse af de opgaver, der hører til delprøve 1, så må du benytte alle hjælpemidler (undtagen kommunikation med omverdenen) de sidste 2 timer af prøven.

Du kan læse mere om reglerne for brug af internet under prøven på siden I eksamenslokalet.

Forbered dig på eksamen ved at løse gamle eksamensopgaver

Vi anbefaler, at du forbereder dig på eksamen ved at løse gamle eksamensopgaver. Du kan læse mere om, hvordan du kan forberede dig på hver af de to delprøver på siderne Delprøve 1 og Delprøve 2.

Forslag til opgaver, du kan øve

...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind