B-niveau

Dette kapitel indeholder informationer om prøveformen, og gode råd om hvordan du kan forberede dig på skriftlig eksamen i Matematik B på STX og HF.

Her får du et uddrag fra siden om STX:

Her kan du se en oversigt over opgavetyper, der ofte har indgået i opgavesæt til den traditionelle prøve i perioden 2016 - 2018. Det er ikke muligt at lave en tilsvarende liste for den nye prøve, da den blev stillet første gang i 2019.

Oversigten kan give dig en fornemmelse af, hvilke opgaver det kan være en god idé at forberede sig på, men vær opmærksom på, at det ikke er sikkert, at det er de samme opgavetyper, der optræder i opgavesættet til din eksamen.

Klik på en opgavetype for at få vores vejledning til, hvordan du løser den type af opgave.

Her får du et uddrag fra siden I eksamenslokalet:

Hvis du overvejer at gå før tid, fordi du ikke kan løse flere opgaver, så giv ikke op. Tag evt. en kort pause, hvis du har brug for det, og kig så på opgaverne igen.

Hvis du skal op til den nye prøve, så kan det være en god idé at forsøge at løse mindstekravsopgaverne, da de typisk minder om opgaver, du har arbejdet med før. Måske du kan bruge samme metode, som du har brugt til at løse lignende opgaver?

Under delprøve 2 kan du lede efter hjælp i dine bøger, noter og afleveringer og i vores vejledninger til typeopgaver, hvis du har downloadet dem i Studienet-app’en. Du kan læse mere om vores vejledninger til typeopgaver under Hent hjælp i vores vejledninger til typeopgaver og besvarelser af gamle eksamensopgaver.

Husk på, at så snart du forlader eksamen, så er der ikke nogen chance for at få flere point. Hvis du bliver under hele eksamen, så er der mulighed for, at ...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind