STX A

Her finder du vores vejledning til skriftlig eksamen i Matematik A på STX. Hvis du har Matematik A på HF, så følger du formentlig STX-læreplanen, dvs. at du skal op til den prøve, der er beskrevet her.

Varighed og struktur

Prøven varer 5 timer og består af to delprøver: delprøve 1 og delprøve 2. Når prøven begynder, får du udleveret et opgavesæt med opgaverne til både delprøve 1 og delprøve 2. Efter 2 timer skal du aflevere din besvarelse af de opgaver, der hører til delprøve 1.

Tilladte hjælpemidler

De første 2 timer må du ikke benytte andre hjælpemidler end den centralt udmeldte formelsamling til Matematik A på STX, som er en formelsamling, Undervisningsministeriet udgiver. Hent formelsamlingen her: Formelsamling.

Når de 2 timer er gået, og I alle sammen har afleveret jeres besvarelse af de opgaver, der hører til delprøve 1, så må du benytte alle hjælpemidler (undtagen kommunikation med omverdenen) de sidste 3 timer af prøven.

Du kan læse mere om reglerne for brug af internet under prøven på siden I eksamenslokalet.

Brug vores vejledninger til delprøve 2-opgaver

Du kan få hjælp til at løse opgaverne i delprøve 2 i vores vejledninger til typeopgaver. I vejledningerne beskriver vi, hvordan du kan løse typeopgaver, der ofte optræder i eksamenssæt. Her er en oversigt over de vejledninger, der er relevante for dig, der har Matematik A på STX:

...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind