HTX A

Her kan du læse om skriftlig eksamen i Matematik A på HTX.

Varighed og struktur

Prøven varer 5 timer og består af to delprøver: delprøve 1 og delprøve 2. Du får udleveret et opgavesæt med opgaver til begge delprøver ved prøvens begyndelse. Når der er gået 1 time, skal du aflevere din besvarelse af de opgaver, der hører til delprøve 1.

Tilladte hjælpemidler

Den første time må du ikke bruge andre hjælpemidler end den centralt udmeldte formelsamling til Matematik A på HTX, som er en formelsamling, Undervisningsministeriet udgiver. Hent formelsamlingen her: Formelsamling.

Når den første time er gået, og I alle sammen har afleveret jeres besvarelse af de opgaver, der hører til delprøve 1, så må du benytte alle hjælpemidler (undtagen kontakt til omverdenen) de sidste 4 timer af prøven.

Du kan læse mere om reglerne for brug af internet under prøven på siden I eksamenslokalet.

Brug vores vejledninger til delprøve 2-opgaver

Du kan få hjælp til at løse opgaverne i delprøve 2 i vores vejledninger til typeopgaver. I vejledningerne beskriver vi, hvordan du kan løse typeopgaver, der ofte optræder i eksamenssæt. Her er en oversigt over de vejledninger, der er relevante for dig, der har Matematik A på HTX:

Vi anbefaler, at du installerer Studienet-app’en på den computer, du har med til eksamen, så du kan downloade vores vejledninger til typeopgaver. Når du har downloadet vejledningerne, kan du læse i dem uden at være på nettet, dvs. at du kan bruge vejledningerne under eksamen.

Det er en god idé, hvis du vænner dig til at bruge vejledningerne til typeopgaver i god tid inden eksamen, så du ikke kommer til at bruge for meget tid på at orientere dig i vejledningerne under selve ek...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind