A-niveau

I dette kapitel kan du læse om skriftlig eksamen i Matematik på A-niveau. Vælg din uddannelse for at få den information, der er relevant for dig:

Her får du et uddrag fra siden om STX:

Du kan få hjælp til at løse opgaverne i delprøve 2 i vejledningen Matematik med hjælpemidler. I vejledningen beskriver vi, hvordan du kan løse typeopgaver, der ofte optræder i eksamenssæt.

Vi anbefaler, at du installerer Studienet-app’en på den computer, du har med til eksamen, så du kan downloade Matematik med hjælpemidler. Når du har downloadet vejledningen, kan du læse i den uden at være på nettet, dvs. at du kan bruge vejledningen under eksamen.

Det er en god idé, hvis du vænner dig til at bruge Matematik med hjælpemidler i god tid inden eksamen, så du ikke kommer til at bruge for meget tid på at orientere dig i vejledningen under selve eksamen.

Her får du et uddrag fra siden I eksamenslokalet:

Vi anbefaler, at du udnytter den tid, du har til eksamen, og lader være med at gå før tid. Også selv om der evt. er andre, der går før tid.

Hvis du bliver færdig med at løse opgaverne, inden tiden er gået, så anbefaler vi, at du:

  • læser opgavesættet igennem igen og tjekker, at du har svaret på det, der bliver spurgt om.
  • læser din besvarelse igennem og tjekker, at den opfylder bedømmelseskriterierne. Har du fx forklaret, hvilken fremgangsmåde du har brugt til at løse opgaverne? Du kan finde bedømmelseskriterierne forrest i opgavesættet, så de er altid tilgængelige under eksamen.
  • dobbeltjekker dine resultater, evt. ved at løse opgaverne med en anden metode. Hvis du fx...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind