Matematik C HF - 1. juni 2018

Her finder du Studienets besvarelse af eksamenssættet fra den skriftlige eksamen i Matematik C på HF d. 1. juni 2018 under den nye ordning.

Delprøve 1

Delprøve 1 består af 5 opgaver med i alt 9 delopgaver. Opgaverne skal løses uden brug af andre hjælpemidler end den centralt udmeldte formelsamling til HF C (september 2017).

Vi har lavet to versioner af alle vores løsninger til den første delprøve. Den ene løsning er lavet, så den ser ud som en eksamensbesvarelse, mens den anden løsning indeholder ekstra forklaringer og referencer til de formler i HF C-formelsamlingen, som vi har benyttet.

Delprøve 2

Delprøve 2 består af opgave 6 - 10. Der er samlet set 12 delopgaver i delprøve 2.

Vi har løst opgaverne i delprøve 2 med tre CAS-værktøjer: WordMat, Maple™ og TI-Nspire™. Vi anbefaler, at du skriver øverst i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj, du benytter til at løse opgaverne.

Mange af eksamensopgaverne kan løses med de metoder, der er beskrevet i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en metode i guiden, så finder du et link til metoden sammen med vores løsning af opgaven. Hvis du har problemer med at løse en opgave, så anbefaler vi, at du prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, inden du kigger på den løsning, vi har lavet.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 1a:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik C HF - 1. juni 2018

[2]
Bedømmelser
  • 09-02-2021
    Givet af HF-elev på 1. år
  • 18-01-2021