Matematik B STX - 7. december 2017

Her er Studienets besvarelse af opgaverne fra det eksamenssæt, der blev stillet til den skriftlige eksamen i Matematik B på STX d. 7. december 2017.

Delprøven uden hjælpemidler

Den første delprøve består af opgave 1 - 6. Vi har lavet to løsninger til hver af de 6 opgaver. Den ene løsning er lavet, så den ligner en eksamensbesvarelse, mens den anden løsning indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler, vi har brugt til at løse opgaverne. Formlerne står i den centralt udmeldte formelsamling til STX B (maj 2018) [Klik her for at hente formelsamlingen].

Delprøven med hjælpemidler

Den anden delprøve består af 14 delopgaver fordelt på opgave 7 - 12.

Vi har løst opgaverne med CAS-værktøjet WordMat. Husk at skrive øverst i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj du har brugt til at løse opgaverne.

Størstedelen af opgaverne i delprøven med hjælpemidler kan løses med de metoder, vi har beskrevet i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en af metoderne i guiden, så finder du et link til metoden sammen med vores opgaveløsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan løse en opgave, så anbefaler vi, at du først prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, inden du kigger på vores løsning.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 5:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik B STX - 7. december 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.