Matematik B STX - 15. august 2018

Her er Studienets besvarelse af opgaverne fra det eksamenssæt, der blev stillet d. 15. august 2018 til den skriftlige eksamen i Matematik B.

Delprøven uden hjælpemidler

Opgave 1 - 6 skal løses uden brug af hjælpemidler.

Alle løsningerne til opgaverne i den første delprøve er lavet i to udgaver. Den ene udgave er lavet, så den ligner en eksamensbesvarelse, mens den anden udgave indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler, vi har brugt til at løse opgaverne. Formlerne står i den centralt udmeldte formelsamling til STX B (maj 2018). Du kan finde et link til formelsamlingen i vores vejledning til skriftlig eksamen i Matematik.

Delprøven med hjælpemidler

Den anden delprøve består af opgave 7 - 13, der sammenlagt indeholder 14 delopgaver.

Vi har løst opgave 7 - 13 med CAS-værktøjet WordMat. Husk at skrive øverst i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj du bruger til at løse opgaverne. Du kan få hjælp til at bruge CAS-værktøjer i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple™ og TI-Nspire™.

Mange af opgaverne i den anden delprøve kan løses med de metoder, vi har gennemgået i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en af metoderne i guiden, så er der et link til metoden sammen med vores løsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du løser en opgave, så anbefaler vi, at du først prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, og derefter sammenligner din løsning med vores.

Eksamenskode: gl-stx182-MAT/B-15082018

 

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 6:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik B STX - 15. august 2018

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.