Matematik B HHX - 15. december 2017

Her kan du læse Studienets besvarelse af det eksamenssæt, der blev stillet til den skriftlige eksamen i Matematik B på HHX d. 15. december 2017.

Delprøven uden hjælpemidler

Opgave 1 - 5 skal løses uden brug af hjælpemidler.

Vi har lavet to versioner af vores løsninger. Den ene version af løsningerne er lavet, så løsningerne ligner eksamensbesvarelser, mens den anden version af løsningerne indeholder ekstra forklaringer og hjælp til at forstå, hvordan vi har løst opgaverne.

Delprøven med hjælpemidler

Den anden delprøve består af 13 delopgaver fordelt på opgave 6 - 10.

Vi har løst opgaverne med CAS-værktøjet WordMat. Husk at skrive øverst i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj du har brugt til at løse opgaverne. Du kan få hjælp til at bruge CAS-værktøjer i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple™ og TI-Nspire™.

En stor del af opgaverne i delprøven med hjælpemidler kan løses med de metoder, der er beskrevet i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en af de metoder, der er beskrevet i guiden, så finder du et link til metoden sammen med vores opgavebesvarelse. Hvis du er i tvivl om, hvordan du løser en opgave, så anbefaler vi, at du prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, før du kigger på vores besvarelse.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 4a:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik B HHX - 15. december 2017

[2]
Bedømmelser
  • 04-11-2020
    go hjælp- håber det er rigtigt så
  • 27-10-2019
    Givet af HHX-elev på 2. år