Matematik A STX - 7. december 2017

Her finder du Studienets besvarelse af opgaverne i eksamenssættet fra den skriftlige eksamen i Matematik A på STX d. 7. december 2017.

Delprøven uden hjælpemidler

Den første delprøve består af 6 opgaver. Til hver opgave har vi lavet to løsninger: Den ene løsning er lavet, så den ligner en eksamensbesvarelse. Den anden løsning indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler, vi har brugt. Formelnumrene henviser til den centralt udmeldte formelsamling til STX A (maj 2018) [Klik her for at hente formelsamlingen].

Delprøven med hjælpemidler

Den anden delprøve består af 19 delopgaver fordelt på opgave 7 - 15.

Vores besvarelse er lavet med CAS-værktøjet WordMat. Vi anbefaler, at du øverst i din besvarelse skriver hvilket CAS-værktøj, du har brugt til at løse opgaverne.

En stor del af opgaverne kan løses med de metoder, der er beskrevet i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en metode i guiden, så er der et link til metoden sammen med vores opgavebesvarelse. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan løse en opgave, så anbefaler vi, at du prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, inden du sammenligner din besvarelse med vores.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 3:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik A STX - 7. december 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.